Het is erg, heel erg‘ ☹ De waterpomp is vervangen, wat nodig was, maar er is dus inderdaad een probleem met de culasse. Het is weekend, dus maandag terugkomen. De auto rijdt wel, dus de kleine afstand van garage naar camping is geen probleem. Maandag moeten ze heel de motor blootleggen. Een week werk om te zien wat er precies aan de hand is en het te repareren. Ons budget slinkt. Deze keer zijn het trouwens geen toffe mensen in de garage. Ze zijn ons liever kwijt dan rijk. Gisteren benadrukten ze wel zes keer dat we gerust mochten vertrekken in het weekend. Dat dat geen probleem was. Dat we geen verplichting om terug te komen hadden enz. Die willen ons dus gewoonweg met een kapotte motor de woestijn in sturen!
Wij hebben het plan om onze daktent eraf te vijzen, zodat we op de camping kunnen blijven. ‘t Is hier niet slecht, zwembadje enzo. Vermits het volgens Gert gemakkelijker is om het roofrack eraf te halen, dan de tent, zullen we dat proberen. ‘t Zal nogal een zicht zijn. Een daktent, op een roofrack, zonder auto, op de camping. Nog meer bekijks! We zullen zien of het lukt, of we helpers vinden om het gevaarte te tillen. Onze vriendelijke Italianen, overburen, zijn vandaag vertrokken, want ‘ op de koop toe ‘ het GIET vandaag!
Habibi’s, onze afspraak in Marakkech kunnen we vergeten‘ ☹☹☹